İstanbul’un en yeni İtalyan restoranı olan Cento Per Cento, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet veriyor. Erol-Varol Kaynar’ın sahibi olduğu Eksen Group bünyesinde İtalyan mutfağının seçkin ve özgün lezzetlerini, şık ve keyifli bir mekanda İstanbul’lulara sunan Cento Per Cento, ismine uygun bir şekilde % 100 İtalyan mutfağının tüm ruhunu yansıtıyor.
Cento Per Cento‘nun konsepti İtalyanların günlük yemek yeme alışkanlıkları üzerine kurulmuş. Yeni neslin rahatlık anlayışı düşünülerek mönüdeki başlangıçlar, atıştırmalık porsiyonlarda servis ediliyor. Bu sayede değişik tatları uygun fiyatlarla deneme fırsatı bulunabiliyor. Mutfak şefi Maurizio Morelli’nin ev yapımı ravioli tutkusunu İstanbul’a taşıdığı mönüde taze makarnalar ve Napoli klasiği olan metreyle satılan pizzalar bulmanız mümkün.
Kaynak:gurmerehberi.com
No comments:
Post a Comment