Kolay ve hafif bir lezzet..
Malzemeler:
Hazır pastaban (ikili)
1 paker Dr. Oetker çikolatalı dolgu kreması
2 çay bardağı süt(dolgu kremayı yapmak için)
Dr. Oetker vanilyalı pasta kreması
1 su bardağı süt(pasta kreması için)
1 su bardağı süt (keki ıslatmak için-veya vişne suyu)
15-16 tane dondurulmuş vişne
Süslemek için:
Dondurulmuş vişne ,renkli şekerler ve pasta süsü
Yapılışı:
Kekin alt tabanı yuvarlak bir servis tabağına alınıp süt veya vişne suyuyla ıslatılır.
Dolgu kreması soğuk sütle üzerinde yazıldığı şekilde hazırlanıp ıslatılan parçanın üzerine yayılır.Vişneler yerleştirilir.
Diğer parça ıslatılıp üzerine kapatılır.
Pasta kreması sütle üzerinde yazdığı şekilde hazırlanıp pasta kremayla kaplanır.
Süsleme malzemeleriyle dilendiği şekilde süslenir.
Afiyet olsun..
Kaynak:aktifmutfak.com
No comments:
Post a Comment