Malzeme
1 paket İGLO Gurme Karides, 1 paket makarna, ½ çay bardağı zeytinyağı, 3 yemek kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 kutu krema (200 ml), 1 defne yaprağı, 1 tane taze ada çayı, 50 g toz parmesan, tuz, karabiber
Yapılışı
Makarnayı dişe gelecek şekilde haşlayın. Üzerine zeytinyağını gezdirip makarnayı karıştırın. İGLO Gurme Karidesleri kaynayan suyun içine atıp 2 dk haşlayın. Sos tenceresine tereyağını alıp eritin. Üzerine İGLO Gurme Karidesleri ve defne yaprağını alıp soteleyin. İGLO Gurme Karideslerin pişmesine yakın hardalı, kremayı ve adaçayını ilave ederek kısık ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynayan sosu, tuz, karabiber ile tatlandırın. Parmesanı da ekledikten sonra makarnanın üzerine ekleyip karıştırın ve servise sunun.
Kaynak:lezzetibol
No comments:
Post a Comment