Anasayfa
En Sevilenler
Pastane Açması
Balık Kokoreç
Poşette Tavuk But
Sam Tatlısı
Kremalı Sütlaç
Kalamar
İGLO Bezelyeli Makarna
Gerçek Tavuk Göğsü
İGLO Mücver
Vişneli Chesse Cake
Karnıbahar Kızartması
Brownie
Kremalı İGLO Alaska Mezgiti
LEZZETİBOLÇorbalar
Deniz ürünleri
Et Yemekleri
Kekler-Pastalar
Kurabiyeler-Tuzlular-Börekler
Mayalı Hamur İşleri
Pilavlar-Makarnalar
Salatalar-Mezeler
Sebze Yemekleri
Sütlü Tatlılar
Tatlılar
Tavuk Ve Hindi Yemekleri
Zeytinyağlılar
Yarışma Tarifleri
son eklenenlerİGLO Bahçe Bezelyeli ve Mısırlı Tavuklu Tartölet
İGLO Piliç Ürünleri Marketlerde
İGLO Açık Deniz Somonlu Kanepe
Yok mu Bir Tabak Daha Tarifleri-2
İGLO İle Hobimle Mutluyum Yemek Kursu-18
Yok mu Bir Tabak Daha Tarifleri-1
Dondurmalı İGLO Mİlföy Ve Özsüt
Çikolatalı Sufle
İGLO İle Hobimle Mutluyum Yemek Kursu-17
Beyaz Çikolatalı Ve Böğürtlenli Brownie
Kahve Dünyasından Bol Kahveli Harika Lezzetler
TRT 1 de "Gülben" Programındaydım:)
İzmir de Blog Dostlarıyla İGLO Etkinliği
İGLO İle Hobimle Mutluyum Yemek Kursu-16
BALPARMAK Seni Ailecek Çok Seviyoruz:))
İGLO Soya Fasulyeli Ve Domatesli Tart (Volovan)
Ispanaklı İGLO Açık Deniz Somonu
Samsung Beyaz İle Keyifli Bir Öğlen Yemeği
Makarnalı Omlet
Moulinex Fresh Express Etkinliği
Domatesli İGLO Akdeniz Levreği
Limon Şekerlemesi
Cevizli Ve Fındıklı Kurabiye Ve Özsut Yarışması
İGLO İle Hobimle Mutluyum-15
Ispanaklı Pırasalı İGLO Akdeniz Levreği
Zencefilli Cevizli Bisküvi Ve Kahve Dünyası
Yılbaşı İçin Mezeler
İGLO Bahçe Bezelyeli Ve İGLO Mısırlı Lazanya
4.Blog Yazarları Buluşması...
İGLO İle Hobimle Mutluyum-14
Kahve Dünyasından yeni bir lezzet
Çikolatalı Sandviç Kurabiye
Lezzet-Aralık 2010 sayısındayım...
Armutlu Kek
İGLO Açık Deniz Somonlu Sandviç
Ayva Tatlısı
İGLO İle Hobimle Mutluyum-13
Fıstık Ezmesi Karamelli Browni
Bademli Prüzyen
Cacık Soslu İGLO Vegetable Fingers
İGLO İle Hobimle Mutluyum Kursu-12
Rokalı İGLO Gurme Kalamar Salatası
Lezzet Dergisi Ekim Sayısını Aldınız mı?
Tahinli Çörek
İGLO İle Hobimle Mutluyum Yemek Kursu-11
Lezzet Dergisi Eylül Sayısındayım
Lor Tatlısı
Kayısılı İGLO Milföy
Dondurmalı Muzlu Pankek
Su Böreği
Lezzet Dergisi Ağustos Ayı Sayısındayım
Tavuk Kokoreç
Lezzet Dergisi Temmuz Ayı Sayısındayım...
Balık Çorbası (Özellikle bebekler için)
İGLO Milföy Çıktı...
Lezzet Dergisi Mayısı Ayı Sayısındayım
Başvuru Sonuçları Ve Cevizli Un Kurabiyesi
Mantar Pane
İGLI Mısırlı Roka Salatası Ve Carte D'Or Dondurmalı Pasta
Sebze Makarnalı İGLO Vegetable Fingers
İGLO Bahçe Bezelyeli Tel Şehriye Pilavı
Dostluk Bildirimi
Naneli İGLO Bahçe Bezelyeli Çorba Ve Lezzet Dergisi
İGLO Hobimle Mutluyum Yemek Kursu ve Lezzet Dergisi
Beşamelli İGLO Steamfresh Sebze
Hindistan Cevizli Bonbon (Bayram Şekeri)
Patatesli İGLO Soya Fasulyesi Salatası
SONUÇLAR BELLİ OLDU
Zeytinyağlı İGLO Soya Fasulyesi
Giriş FormuKullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla
Şifrenizi mı unuttunuz?
Kullanıcı adınızı mı unuttunuz?
Kayıt ol
İzmir de Blog Dostlarıyla İGLO Etkinliği
Cuma, 11 Mart 2011 20:33
Söze nasıl başlamalı, nerden başlamalı…
İnanın bilemiyorum.Neden diyecekseniz…
Hayatımda beni en çok mutlu eden olayları, anıları anlatırken hep kelimeler yetersiz kalıyor.
Tam hakkını vererek anlatamıyorum gibi geliyor bana...
Şimdi okuyacaklarınızı inanın size tam layıkıyla anlatamadım. Çünkü ne kadar uzun cümleler de kursam duygularımı ifade etmeye yetersiz kalıyor.
05 mart Cumartesi günü yemek danışmanı olduğum değerli firmam İzmir de yemek bloggerlarına bir etkinlik düzenledi. Etkinliği İGLO ürünlerini Türkiye de pazarlayan MVM Gıda Pazarlama Genel Koordinatörü Sevgili Serra Tunaman Parlakışık öncülüğünde MVM gıda ekibi ile beraber düzenledik.
Yaklaşık 2 ay öncesinden etkinliğimizin hazırlıklarına başladık. 1 ay kadar öncede blogger arkadaşlarımıza davetiyelerimizi gönderdik. Olumlu yanıtların gelmesiyle birlikte benim ve İGLO `nun heyecanı artmaya başladı. Her şeyin kusursuz olması için çok detaylı bir hazırlık yapmaya gayret ettik. Ama ne kadar hazırlanırsanız hazırlanın hep daha güzelini yapmak istediğiniz için yaptıklarınız az gibi geliyor…
Bütün heyecanımızla MVM Gıda (İGLO ) Genel Koordinatörümüz Sevgili Serra Hanım ve MVM (İGLO ) Gıda İzmir Bölge müdürü İbrahim bey ile birlikte 5 mart Cumartesi günü erkenden Karşıyaka Deniz Restaurant`a gittik. Hazırlıklarımıza başladık. Değerli blogger arkadaşlarımız için İGLO ürünleri ile çorba, ara sıcak , salata, ana yemek ve tatlı hazırlamak için kolları sıvadım. Girdim mutfağa…
Ne büyük bir keyifti. İGLO Ürünleri ile hazırladığım ve sitemden paylaştığım tariflerimi şimdi değerli blogger arkadaşlarıma ikram etme şansına sahip oldum.
Menümüzde
1- Bardakta tereyağlı karabiber İGLO Bahçe Bezelyesi ve İGLO Mısır
2- Terbiyeli İGLO Alaska Mezgiti Çorbası
3- İGLO Fish Fingers, İGLO Vegitable Fingers, İGLO Açık Deniz Somon Kanepe, İGLO Prenses Patates,
4- Peynirli İGLO Gurme Karides Salatası
5- Hardal Soslu İGLO Steamfresh Sebze ve İGLO Akdeniz Levreği- İGLO Ege Çipurası
7- Kaymaklı dondurma eşliğinde Çikolatalı İGLO Milföy
Blogger arkadaşlarımızın gelmesi ile beraber hazırladığımız menüyü sırayla ikram ettik. Bu arada bol bol sohbet ettik. Konu sağlıklı yemek olunca anlatacak paylaşacak çok konumuz vardı. Serra Hanım İGLO ürünlerinin diğer dondurulmuş gıda ürünlerinden farkını anlattı. Yakında piyasaya girecek olan yeni İGLO ürünlerinin müjdesini verdi.
Bende 1 çocuk annesi olarak İGLO`nun mutfakta ne kadar pratik olduğunu ve çok kısacık zamanlarda misafirlerimize İGLO ürünleriyle nasıl gurme lezzetler hazırlayabileceğimizi anlatmaya çalıştım. Tüm katılımcılar usta birer aşçı olunca yemek konusundaki paylaşımlarımız uzun ve keyifli sohbetler eşliğinde devam etti.
Etkinliğimizin sonunda değerli İGLO firması tüm blogger arkadaşlarımız için içinde İGLO ürünleri olan birer çanta hediye etti. İzmir de blog yazarlarına özel yapmış olduğumuz bu etkinliğimiz için bir ilkti. Buradan mutlulukla söylemek isterim ki etkinliklerimiz , keyifli paylaşımlarımız başka şehirlerimizde de yine blogger dostlarımızla devam edecek.
Değerli Blogger arkadaşlarımızla bugüne kadar hep Internet üzerinden sohbetler ettik. Tanışınca da sanki uzun yıllardır birbirimiz tanıyormuşuz gibi çok sıcak ve bal tadında sohbetler ettik. Blog dostluğu hakikaten muhteşem bir dostluk. Gerçekten kalplerimiz bir. Bu duyguyu yaptığımız bu etkinlikte o kadar iyi hissetim ki, ne kadar şanslıyım dedim kendi kendime…
Not: Selincim senin olduğun fotoğrafı malesef yükleyemedim canım. Çok özür dilerim. Bu yüzden sana torpil yapıyorum canım:)
Ayrıca da bir İzmirli olarak bu etkinliğin benim kalbimde yeri çok ayrı olacak. İzmirli blog arkadaşlarım sizleri tanımış olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum, mutluyuz. Uzak yollardan geldiniz. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık…
http://ping.fm/0T2c7, http://ping.fm/T5M0K http://ping.fm/Jtq0q http://ping.fm/YmD05, http://ping.fm/qxmhE, http://ping.fm/wL1Ip, http://ping.fm/Pz9HB http://ping.fm/6rxIi, http://ping.fm/7iBo8 http://ping.fm/Sdll4 http://ping.fm/gCrsK , http://ping.fm/WOlNm, http://ping.fm/BsLA0 http://ping.fm/dxiA6 http://ping.fm/ezQpL http://ping.fm/Kve1O http://ping.fm/POs0s http://ping.fm/FsLhS, http://ping.fm/BkgJK http://ping.fm/d08iH http://ping.fm/Lm7rC
Hepinize adına ve kendi adıma ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Bende göstermiş oldukları hassasiyet, ilgi ve güzel kalpleri için başta Sevgili Serra Tunaman Parlakışık olmak üzere tüm MVM gıda çalışanlarına çok ama çok teşekkür ederim. Böyle bir organizasyonun bir parçası olmak benim için büyük bir gurur kaynağıdır.
Etkinliklerimiz keyifle ve heyecanla devam edecek
Kucak dolusu sevgiler
Yorumlar (17)
İGLO İle Hobimle Mutluyum Yemek Kursu-16
Salı, 08 Mart 2011 21:57
27 Şubat akşamı sponsorluğunda da bol kahkahalı ve bol lezzetli çok güzel bir etkinliğimiz vardı. Her ay İGLO ile pratik lezzetler etkinliğimize koşa koşa gidiyorum.
Bu ay ki etkinliğimize
1- Burcu Çalışkan http://ping.fm/J1YNT
2- Ayça KOSTANDOF http://ping.fm/CsyVj
3- Ayşin POYRAZ (Değerli okuyucum) katıldı…
Konu ortak zevkler ve hobiler olunca o kadar keyifli geçiyor ki sohbetler. Zaman hiç geçmesin istiyorum. Birde bu keyifli zamanın sonunda muhteşem lezzetleri de tattığınız zaman diyorsunuz ki “evet ben cennetteyim”
Sevgili Burcu, Ayça ve Ayşin Hanım ile beraber bu duygularla geçti etkinliğimiz. Menümüz İGLO ürünlerinden oluştuğu için çok kısa bir zamanda tamamladık yemeklerimizi. Bize de uzun dakikalar kaldı. Bol bol sohbet ettik.
Değerli şeflerimiz eşliğinde hazırladığımız Menümüzde neler vardı neler;
1- İGLO Alaska Mezgiti İle Noodle Çorbası
Malzeme
1/2 paket İGLO Alaska Mezgiti, 1 kırmızı biber, 1 kabak, 1 havuç, 1/3 brokoli, 1 paket noodle, 1 soğan, 1 sarımsak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz, karabiber
Yapılışı
İGLO Alaska Mezgitini küp küp doğrayıp diğer doğradığınız sebzelerle beraber soteleyin. Noodleları sıcak suda 3-4 dk kaynatın ve içerisine sotelediğiniz diğer malzemeleri ekleyip 3 dk daha pişirin ve servise sunun.
2-Maydanoz Soslu İGLO Açık Deniz Somonu
Malzeme
1 paket İGLO Açık Deniz Somonu, 50 g tereyağı, 150 ml süt, 1 defne yaprağı, 4 tatlı kaşığı un, 60 ml krema, 1 yumurta sarısı, 1/3 ince kıyılmış maydanoz, 1 limon suyu, tuz ve karabiber
Yapılışı
İGLO Açık Deniz Somonu az yağ koyduğunuz tavada her iki yüzünü de pişirin. Pişirirken tavanın kapağını kapatarak yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Tereyağının yarsını, süt, tuz ve karabiberi ekleyip 4-5 dk pişirip kaynatın. Ayrı bir tavada kalan tereyağını ve unu ekleyip kavurun. hazırladığınız sütlü malzemeyi unlu tavaya yavaş yavaş ekleyip karıştırın. Yumurta sarısını ve kremayı ayrı bir kasede karıştırın. Sosa ekleyip hızlı bir şekilde karıştırın. Kıvamı koyu gelirse su ilave edebilirsiniz. Maydanozu da ekleyin. tuz ve karabiberi ilave edip ocaktan alın. Pişen somonlarınızın üzerine gezdirin.
3- Hardal Soslu İGLO Gurme Karides
Malzeme
1 paket İGLO Gurme Karides, 4 yemek kaşığı dijon hardal, 1 kutu krema (200ml), ½ tatlı kaşığı elma veya şarap sirkesi, ½ limon suyu, tuz, karabiber, 1 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı
Karidesleri tereyağı koyduğunuz tavada az soteleyin. Sos için tüm malzemeleri bir tencerede toplayıp kısık ateşte sürekli karıştırarak kaynatın. Karidesleri içine ekleyip 1 dk daha pişirin ve servise sunun.
4- Marine edilmiş İGLO Alaska Mezgiti
Malzeme
1 paket İGLO Alaska Mezgiti, 1 diş ezilmiş sarımsak, ½ tatlı kaşığı paprika, ½ tatlı kaşığı köri, 1 limon, yeteri kadar un, kızartmak için ayçiçek yağı. Sosu için; 1 soğan, 1 kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 100 ml malt sirkesi, 1 yemek kaşığı esmer şeker, yeteri kadar su, 1 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı
1 kase unun üzerine sarımsağı, baharatları ve tuzu ilave edip karıştırın. Buzunu çözdürdüğünüz İGLO Alaska Mezgitini una bulayıp kızgın yağda kızartın. Sos için yemeklik doğradığınız soğanı ve sarımsakları tereyağı koyduğunuz tavada soteleyin. Üzerine yine yemeklik doğradığını kırmızı biberi ilave edin. Yumuşayınca sirkeyi ve şekeri ekleyip 5 dk daha pişirin. Pişirdiğiniz İGLO Alaska Mezgitinin üzerine gezdirip servise sunun.
Kaynak:lezzetibol
No comments:
Post a Comment