Malzeme
1 demet Akdeniz Yeşilliği, 100 g İGLO Mısır, 1 turp, 1 havuç, 2 domates.
Sos için; ½ portakal suyu, ½ limon suyu, 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı vişne şarabı sirkesi (isteğe bağlı), 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay bardağı zeytinyağı, tuz, karabiber, 1 tatlı kaşığı hardal (isteğe bağlı)
Yapılışı
Akdeniz yeşilliklerini elinizle iri olacaka şekilde koparıp salata kasesine alın. Turpu, havucu ve çekirdek bölümünü çıkardığınız domatesleri jülyen şeklinde doğrayıp kaseye alın. İGLO Mısırı üzerine ilave edin. Sos için zeytinyağı hariç tüm malzemeleri derin bir kasenin içine alıp karıştırın. Zeytinyağını yavaş yavaş sos malzemesine ekleyip el blenderi yardımıyla karıştırın. salatanın üzerine gezdirip servise sunun.
Kaynak:lezzetibol
No comments:
Post a Comment