Facebook Sayfamız

Friday, March 4, 2011

Midtown Hotel

2011 Gastronomi Festivali’nden Midtown Hotel’in ödüllü şefleri yeni madalyalarla döndüler. Mutfağında ödüllü şeflerin yemek yaptığı Midtown Hotel, More Restaurant şefleri, 2011 Gastronomi Festivali’nden de madalyalarla döndüler. Katıldıkları 10 dalda 10 madalyaya layık görülen yemeklerini, aynı zamanda, Midtown More Restaurant’ta lezzetseverlerin beğenisine sunuyor. Madalyaya layık görülen midtown şefleri ve yemekleri:

RECEP ÖZDEMİR
‘’JULİANA’’ SALMON & SHRİMP CRİSPY ROLL, ( BRONZ MADALYA )
Porçini mantarlı taze enginar sote, börülce fasulye, ekşi krema ve siyah fasulye püresi eşliğinde

MUZLU QUSEDILLA, ( BRONZ MADALYA )
Labne peyniri, tortilla ekmeği, damla çikolata, ekşi krema ve karamel sosu ile

SİNAN HIRCA
KYOTO EBİ, ( BRONZ MADALYA )
ILIK KARİDES CARPACCİO
Mısır çorbası, karamelize elma, yumurta yatağında kırmız havya ve yonca filizi eşliğinde

PORÇİNİ MANTARLI SEBZELİ RULO MAKARNA ( ALTIN MADALYA )
Kuşkonmazlı somon balığı, kıtır permasan peyniri ve közlenmiş kırmızıbiberli roka sosu eşliğinde

ALAADDİN ÖZOĞLU
PORTAKAL İÇERSİNDE ( BRONZ MADALYA )
SAFRANLI BUĞDAYLI SÜTLAÇ,
Portakalı jel ve fıstıklı dondurma eşliğinde

TARÇIN ÇUBUĞUNDA ANTEP FISTIKLI NİZİP KEBAP, ( BRONZ MADALYA )
haspeli bulgur pilavı, tahinli zahterli közde patlıcan ve acılı ezme eşliğinde

BÜŞRA KALIR
PORÇİNİ MANTARLI KUŞKONMAZLI RULO MAKARNA ( GÜMÜŞ MADALYA )
Karidesli çıtır permasan peynirli ve közlenmiş kırmızıbiberli roka sosu eşliğinde

KESTANELİ ILIK KEK, ( BRONZ MADALYA )
Pamuk şeker üzerinde Vanilya dondurma ve elma taneli elma sosu eşliğinde

ÖZSAN UĞUR YILDIZ
AYVALI KUZU SIRTI ( BRONZ MADALYA )
Kuru domatesli röşti patates,tarhanalı çıtır patlıcan ve ayva sosu eşliğinde

OLCAY DALMAN
‘’JAPANESE STYLE’’ ( GÜMÜŞ MADALYA )
Yosuna sarılmış wasabi soslu ince dilimli dana eti haşlama pilav, sukiyaki sebze ve soya sosu eşliğinde

Kaynak:gurmerehberi.com

No comments:

Post a Comment