Soğuk algınlığına, diş etlerinin kanamasına ve kan dolaşımını hızlandıran greyfurdu maalesef çok sık tüketmemekteyiz.Zeytin ve limon suyuyla acımsı tadını bir nebze kırmak ve sağlığınız açısından önemli bir salataya dönüştürmek mümkün.Siz de damak tadınıza uygun lezzetlerde tatlandırabilirsiniz.
Malzemeler:
• 1 adet greyfurt
• 1 adet limon
• 2 yemek kaşığı yeşil zeytin
Yapılışı:
1. Greyfurdu yıkayın ve soyun,dilim dilim parçalamadan servis tabağına dizin.
2. Limonun suyunu çıkartın.
3. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartın, limon suyunu greyfurdun üzerine gezdirerek dökün ve zeytinlerle süsleyin.
Kaynak: hamaratabla.com
No comments:
Post a Comment