Yudum Gıda, Yudum ailesinin yeni ürünü 'Yudum Zeytinyağı' ile; içinde 40 tarifin bulunduğu 'Yudum Yudum Lezzet' kitabını hazırladı. Sedef İybar tarafından derlenen kitaba; sanat, cemiyet, moda, sağlık ve iş dünyasından pek çok sevilen isim de özel tarifleriyle destek verdi.
KURU PİRİNÇ BİLE YİYEBİLİRİM
Ablası Sedef İybar'ın derlediği kitaba 'narin kabak salatası' tarifiyle destek veren Demet Akbağ, şöyle konuştu: "Zeytinyağlılarla aram çok iyiydir. Enginarı güzel yaparım. Bir portakallı kereviz pişiririm, yiyen enginar sanır! Pirinçle de aram iyidir. Pilavı çok severim. Kuru pirinç bile yerim. Pirinçle ilgili tüm yemekleri de güzel yaparım. Tatlıyla pek aram yoktur"
No comments:
Post a Comment